1. Registration issues have now been resolved. New accounts are able to be created

Latest AirPin (PRO) V3.4.7 apk (support iOS 10.3.x)

Discussion in 'MINIX & General Android Apps' started by MINIX - Ken, Mar 29, 2015.

  1. Villa

    Villa Well-Known Member Super Moderator

    A couple of options...
    Try clearing the Data/Cache of the AirPin app or uninstall it and reinstall.
  2. fffaj

    fffaj Member

    How do I go about clearing the Data/Cache of the AirPin App? I have already uninstalled and reinstalled the app but it still seems broken.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Villa

    Villa Well-Known Member Super Moderator

    If you have already reinstalled then there is no need to clear Data/Cache!

    No harm in trying though!
    Settings, Apps, AirPin, Select Clear data, then Force stop.

    Screenshot_2016-11-07-10-13-25.png
    Last edited: Nov 7, 2016
    fffaj likes this.
  4. fffaj

    fffaj Member

    Now I'm wondering if perhaps if it's because I'm on iOS 10.2...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Villa likes this.
  5. simon_lefisch

    simon_lefisch New Member

    Hi everyone, I'm looking to purchase the Neo U1 and came across this thread about using AirPlay with Minix. Can someone tell me if there's a delay when using this app? If so, how bad is it? Thanks for the info.
  6. fffaj

    fffaj Member

    Airplay works better than even the darn ATV 3 and even 4 but at the mo, it's still broken for me as I'm on the betas of iOS.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. MINIX - Ken

    MINIX - Ken MINIX Team Member Administrator

  8. MINIX - Ken

    MINIX - Ken MINIX Team Member Administrator

    fffaj likes this.
  9. fffaj

    fffaj Member

  10. fffaj

    fffaj Member

    Here's to confirm that AirPin Pro is working with iOS 10.2.3, latest beta.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. MINIX - Ken

    MINIX - Ken MINIX Team Member Administrator

    App is updated to the latest V3.4.7 , support iOS 10.3.x.
    fffaj, xinput and kingsizept like this.
  12. michel30

    michel30 New Member

  13. xinput

    xinput Member

    latest version works great. Tested with iOS 10.3.1
  14. fffaj

    fffaj Member

    Clicked the link but nothing shows up... [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Villa

    Villa Well-Known Member Super Moderator

  16. fffaj

    fffaj Member

    Sorry, my bad. I copied the link and launched it in Google chrome and managed to download and install it already. Its working like a dream on iOS 10.3.1. Thank you!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Villa likes this.
  17. dennisraul

    dennisraul New Member


    Hi Kenny,

    AirPlay still seems broken.

    Is showing the attached error code.

    Have tried switching players between Default and External players.

    Any clue how to fix this ?

    Running 3.4 - Installed 4 days back



    [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. dennisraul

    dennisraul New Member

    Hi

    I'm happy to report that the above was a YouTube app issue.

    The latest Update fixed it and it's back to running flawlessly again.

    Happy camper :)

    On a related note -

    I have a spare HTC One E8 that used to be my backup phone.

    As compared to the ease of throwing Audio and Especially Video from a device to the U1

    Very surprisingly AirPlay beats any solution Android has with a club.

    From my iPhone 6S it's dead simple to share anything in any format from any source -

    YouTube App Video
    Browser Video - YouTube or other (Solarmovie etc)
    Amazon Prime Video
    Screen Mirroring
    Pretty much any situation I can think of it just works


    All that needs to be done is select AirPlay and Receiver

    In Android to Android its insanity and I couldn't find a simple omnipotent solution AirPlay offers (in this case scenario 6S & U1)

    The only solution in Android that I could get to work with some success is with the AllCast (Player App on the One E8) and AllCast (Receiver App on the U1)

    Even then when I use Terrarium it's a very long un-user friendly solution

    Is there anyone that can maybe tell me what the hell I'm doing wrong or is there something I'm clearly missing.

    Thanks!



    Sent from my iPhone using Tapatalk