1. MINIX team will be having Chinese Lunar New Year holidays from 23/01 to 05/02, replies will be limited during this period, please kindly note.

Ts streaming fail in xbmc

Discussion in '[Bugtracker] NEO X8/X8-H 002 beta 9 firmware' started by cosmo, Oct 20, 2014.

  1. cosmo

    cosmo Member

    Hi,

    I have a problem with h264 stream in xbmc. The stream fail if I use the hardware decoder in xbmc.
    In MX-player or Movieplayer everything working great.

    Test file TS
    https://www.dropbox.com/s/y70lxwlrmvacv2r/00001.ts?dl=0

    I have the same problem with the default Minix XBMC.

    Logfile KODI
    DEBUG: [int write_av_packet(am_private_t*, am_packet_t*)]write header failed!

    Last edited: Oct 20, 2014
  2. bandit0

    bandit0 Member

    Maybe you could try with offical Gotham release instead of the Helix Alpha 4, or at least a newer Helix to see if it's any different.
  3. cosmo

    cosmo Member

    I have tried Helix Alpha 4, Gotham stable, SPMC and Minix XBMC, same problem.
  4. cosmo

    cosmo Member

    No picture! only audio in XBMC.
    h264 ts stream.
    Maybe some kind of amlogic bug.

  5. MINIX - Ken

    MINIX - Ken MINIX Team Member Administrator

    I could play with the 4K player, I don't think it is Amlogic's codec issue???
  6. cosmo

    cosmo Member

    I can play it to in 4K player.

    The problem is when I open the stream file in xbmc with interlaced flag (h264) the picture going black, with
    CAMLCodec failure.
    If you turn off hardware decoding it,s working.

    Maybe it's xbmc problem or it's Amlogic. It working with mpeg2.
  7. MINIX - Ken

    MINIX - Ken MINIX Team Member Administrator

  8. cosmo

    cosmo Member

    Yippy :)
    It's working!
    Thank's